top of page

Gelecekteki başarılarınızın rotasını bizimle belirleyin.

Almanya’daki işverenler acil bir şekilde (uzman) personel arıyor. Almanya ekonomisinin kalkınması, Almanya dışından gelecek işgücüne bağlı.


Turmeks, iş piyasasına yönelik bir arayüzdür – Turmeks, işverenle çalışanı bir araya getiren bir aracı hizme kurumudur. Hedefimiz, Türkiye'den veya diğer ülkelerden gelecek çalışanların, Almanya’daki işverenler aracılığıyla iş olanağına sahip olmasını mümkün kılmaktır. Bir diğer hedefimiz ise, şirketlere aradıkları (uzman) personeli bulma olanağı sunmaktır. Türkiye ve diğer ülkelerdeki çıraklıktan, akademisyenlere kadar, farklı alanlarda görev alabilecek çalışanlara hizmet vermektir.


01.03.2020’den itibaren yürürlüğe giren Nitelikli İş Gücü Göçü Yasası uyarınca çalışanlar, bir iş sözleşmesiyle ve mesleklerindeki yeterliliklerini kanıtlayarak, kendi mesleklerini yapmak üzere Almanya’da çalışabilir. Sadece belirli meslek dallarını kapsayan sınırlama geçerliğini yitirmiştir. Gerek işveren, gerekse çalışan olarak Turmeks'in Aracılığı ile Almanya fırsatından yararlanabilirsiniz. İşverenler, kendilerine özel açıklayıcı bir mikrosite ile ihtiyaç duydukları pozisyonlar için kendilerini tanıtabilirler bize iletebilir. gerekli ihtiyaç doğrultusunda personel ihtiyacını Turmeks aracılığı ile karşılar. Almanya dışındaki ülkelerden iş başvurusu yapan kişiler ise, özgeçmişleri ve kendilerini tanıtacakları bilgi ve profillerini oluşturup tarafımızca değerlendirme yapılır uygun en iyi iş olanağı sunulup iş aksiyonu başlar.

8 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page